Üdvözlet

Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]


Isten hozott!


Ha egyetemista, főiskolás vagy, akkor hozzánk tartozol. Ugyanígy az egyetemi oktatók is, akiket tisztelettel köszöntünk! De tágabb körünkben üdvözöljük mindazokat, akik szimpatizálnak velünk, adakozóinkat, jótevőinket, a volt egyetemistákat, a volt kollégistákat, s mindazokat, akik erre az oldalra "tévednek". Honlapunk segíteni kívánja az élő kapcsolattartást: gyere el szentmiséinkre, hittanjainkra, közös alkalmainkra és megismersz minket! Reméljük, nyitott és befogadó közösségünk Neked is otthont jelent arra az időre, amíg a fővárosban tanulsz, dolgozol! Életedet, törekvéseidet, keresésedet, hitedet és reménységedet a jó Isten oltalmába és gondviselő szeretetébe ajánljuk!

Hirdetéseink


1. Most a szentmisét követően lelkészségi gyűlést tartunk a közösségi teremben, ahol megválasztjuk a jövő tanév tanácstagjait.
2. Május 12-én, a következő vasárnap – a hivatások vasárnapján – „görög napot” tartunk, a Szent Liturgiát Dr. Ivancsó István pápai prelátus, teológiai tanár fogja vezetni a görög katolikus egyetemisták közös énekével.
3. Köszönjük az MKK ének és zenekarának a közreműködésüket!
(május 5.)

A hozzászólás kikapcsolva
Beküldte admin on 2019 április 30 kedd - 11:41 | Nyomtatóbarát változat