Üdvözlet

Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]


Isten hozott!


Ha egyetemista, főiskolás vagy, akkor hozzánk tartozol. Ugyanígy az egyetemi oktatók is, akiket tisztelettel köszöntünk! De tágabb körünkben üdvözöljük mindazokat, akik szimpatizálnak velünk, adakozóinkat, jótevőinket, a volt egyetemistákat, a volt kollégistákat, s mindazokat, akik erre az oldalra "tévednek". Honlapunk segíteni kívánja az élő kapcsolattartást: gyere el szentmiséinkre, hittanjainkra, közös alkalmainkra és megismersz minket! Reméljük, nyitott és befogadó közösségünk Neked is otthont jelent arra az időre, amíg a fővárosban tanulsz, dolgozol! Életedet, törekvéseidet, keresésedet, hitedet és reménységedet a jó Isten oltalmába és gondviselő szeretetébe ajánljuk!

Hirdetéseink


1. A szorgalmi időszakban minden szerda reggel egyetemista szentmisét mutatunk be itt a templomban, utána agapé a közösségi teremben. A csütörtöki 17.30-as misék után rövid szentségimádást tartunk.
2. Az idei Jegyesiskola március 6-án kezdődik, hat alkalmas lesz, szerdánként 19.00 órakor. E-mailben lehet rá jelentkezni.
(február 17.)

A hozzászólás kikapcsolva
Beküldte admin on 2019 február 16 szombat - 04:22 | Nyomtatóbarát változat