Üdvözlet

Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]


Isten hozott!


Ha egyetemista, főiskolás vagy, akkor hozzánk tartozol. Ugyanígy az egyetemi oktatók is, akiket tisztelettel köszöntünk! De tágabb körünkben üdvözöljük mindazokat, akik szimpatizálnak velünk, adakozóinkat, jótevőinket, a volt egyetemistákat, a volt kollégistákat, s mindazokat, akik erre az oldalra "tévednek". Honlapunk segíteni kívánja az élő kapcsolattartást: gyere el szentmiséinkre, hittanjainkra, közös alkalmainkra és megismersz minket! Reméljük, nyitott és befogadó közösségünk Neked is otthont jelent arra az időre, amíg a fővárosban tanulsz, dolgozol! Életedet, törekvéseidet, keresésedet, hitedet és reménységedet a jó Isten oltalmába és gondviselő szeretetébe ajánljuk!

Hirdetéseink


1. Az idei évzáró Te Deumot június 16-án, vasárnap tartjuk itt a templomban 19.00 órakor, hivatalosak rá az egyetemisták, főiskolások és tanáraik; adjunk együtt hálát Istennek az idei tanévért!
2. A pápa csíksomlyói szentmiséjét televízión keresztül nézhetjük meg június 1-én, szombaton délelőtt 9.30-tól a Bujdosó Székely Étteremben (közel a KÖKI-hez, XIX. kerület, Szabó Ervin utca 37.) erdélyi környezetben; a mise után a vendéglőben igazi erdélyi ételek között lehet választani…
(május 26.)

A hozzászólás kikapcsolva
Beküldte admin on 2019 május 22 szerda - 05:53 | Nyomtatóbarát változat