Üdvözlet

Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]


Isten hozott!


Ha egyetemista, főiskolás vagy, akkor hozzánk tartozol. Ugyanígy az egyetemi oktatók is, akiket tisztelettel köszöntünk! De tágabb körünkben üdvözöljük mindazokat, akik szimpatizálnak velünk, adakozóinkat, jótevőinket, a volt egyetemistákat, a volt kollégistákat, s mindazokat, akik erre az oldalra "tévednek". Honlapunk segíteni kívánja az élő kapcsolattartást: gyere el szentmiséinkre, hittanjainkra, közös alkalmainkra és megismersz minket! Reméljük, nyitott és befogadó közösségünk Neked is otthont jelent arra az időre, amíg a fővárosban tanulsz, dolgozol! Életedet, törekvéseidet, keresésedet, hitedet és reménységedet a jó Isten oltalmába és gondviselő szeretetébe ajánljuk!

Hirdetéseink


1. A Gólyatábor sikeréért bemutatott szentmisénk után szeretettel hívjuk a rendezőket és a volt szervezőket (érdeklődőket), valamint a keresztelt családját agapéra az új közösségi terembe. Ekkor tartja ülését a lelkészségi tanács az irodában.
2. Korlátozott példányszámban kapható újra a Lelkészségen az Egyetemisták imakönyve 1.500.- Ft-os áron.
3. Nagyszerdán 19.00 órától tartja Húsvét előtti zenés áhítatát a templomban az imperfectum együttes.
4. Nagycsütörtökön a lábmosással egybekötött utolsó vacsorát ünneplő szentmisénk 18.00-kor kezdődik, utána agapé és 22.00 óráig virrasztási lehetőség a templomban.
5. Nagypénteken délelőtt 11.07-kor kezdődik a Kossuth Rádióban „A hely” című műsor, amely legnagyobb közösségünkről, az MKK-ról és az új közösségi termünkről fog szólni.
(április 7.)

A hozzászólás kikapcsolva
Beküldte admin on 2019 március 31 vasárnap - 04:09 | Nyomtatóbarát változat