Üdvözlet

Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]


Isten hozott!


Ha egyetemista, főiskolás vagy, akkor hozzánk tartozol. Ugyanígy az egyetemi oktatók is, akiket tisztelettel köszöntünk! De tágabb körünkben üdvözöljük mindazokat, akik szimpatizálnak velünk, adakozóinkat, jótevőinket, a volt egyetemistákat, a volt kollégistákat, s mindazokat, akik erre az oldalra "tévednek". Honlapunk segíteni kívánja az élő kapcsolattartást: gyere el szentmiséinkre, hittanjainkra, közös alkalmainkra és megismersz minket! Reméljük, nyitott és befogadó közösségünk Neked is otthont jelent arra az időre, amíg a fővárosban tanulsz, dolgozol! Életedet, törekvéseidet, keresésedet, hitedet és reménységedet a jó Isten oltalmába és gondviselő szeretetébe ajánljuk!

Hirdetéseink


1. Ma is folytatódik a szentmise után az „Adorációs iskola” – Fábry Kornél atya előadásának videó felvételről történő meghallgatásával és 20 perces szentségimádással.
2. Jövő vasárnap az egyházi év vége, Krisztus király ünnepe, latin misét tartunk, a szkólánk énekel.
3. Adventi lelkigyakorlatot szervezünk Kunszentmártonban, a karmeliták házában november 30-tól december 2-ig. A részvételi hozzájárulás: 5 e Ft lelkészségi számlára történő átutalásával lehet jelentkezni. Részletek a honlapunkon.
(november 18.)

A hozzászólás kikapcsolva
Beküldte admin on 2018 november 15 csütörtök - 05:00 | Nyomtatóbarát változat