Üdvözlet

Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]


Isten hozott!


Ha egyetemista, főiskolás vagy, akkor hozzánk tartozol. Ugyanígy az egyetemi oktatók is, akiket tisztelettel köszöntünk! De tágabb körünkben üdvözöljük mindazokat, akik szimpatizálnak velünk, adakozóinkat, jótevőinket, a volt egyetemistákat, a volt kollégistákat, s mindazokat, akik erre az oldalra "tévednek". Honlapunk segíteni kívánja az élő kapcsolattartást: gyere el szentmiséinkre, hittanjainkra, közös alkalmainkra és megismersz minket! Reméljük, nyitott és befogadó közösségünk Neked is otthont jelent arra az időre, amíg a fővárosban tanulsz, dolgozol! Életedet, törekvéseidet, keresésedet, hitedet és reménységedet a jó Isten oltalmába és gondviselő szeretetébe ajánljuk!

Hirdetéseink1. Nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy az egyetemisták által készített – a jövő évi Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust reklámozó – Betlehemünket beválasztották azon tárgyak közé, amelyeket a szentatya közelében, a Vatikánban kiállítanak! A kiállítás a Szent Péter tér tőszomszédságában lesz a karácsonyi időben!
2. Nov. 23-án, a jövő szombaton országos szentségimádás lesz az Eucharisztikus Kongresszusra készülve. Lehetőségeinkhez képest kapcsolódjunk bele mi is!
3. Nov. 24-én Krisztus Király ünnepén latin szentmisét mondunk, szkólánk énekel, a szentmise gyűjtését a Magyar Katolikus Karitász javára fordítjuk (Szent Erzsébet-gyűjtés).
4. Már lehet jelentkezni a február 7-9 között Szatmárnémetiben tartandó KELET-re (első levél a lelkészség e-mail címére, majd a hozzájárulás befizetése), részletek a honlapon.
(november 3.)

A hozzászólás kikapcsolva
Beküldte admin on 2019 november 14 csütörtök - 12:24 | Nyomtatóbarát változat