Üdvözlet

Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]


KELET

Kárpát-medencei Egyetemi Lelkészségek Találkozója (KELET) 2020 - Szatmárnémeti

Bár még messze van (három hónap), de az ünnepek miatt is hamarább telnek a napok, hetek... A 2020-as KELET-et (Kárpát-medencei Egyetemi Lelkészségek Találkozója) Szatmárnémetiben tartjuk és jelen sorainkkal elkezdjük a regisztrációt rá.
Az esemény febr. 7-8-9-én lesz péntek esti odaérkezéssel.
A bp-i külön busz 14.00 órakor indul a BAH-csomóponttól. Érkezés kb. 19.00 óra: vacsora és nyitó imádság a szatmárnémeti görög katolikus plébániatemplom alagsorában lévő közösségi teremben lesz. Utána a közeli szállodákban elszállásolás (összesen 100 fő részére).
Másnap: reggeli a szállodában, 8.30-kor indulás Peleskére, ahol Schönberger Jenő rk megyéspüspök elmélkedését hallgatjuk meg, majd pedig részt veszünk egy igazi, falusi disznóvágáson. Délután Szatmárnémeti városnézés, este farsangi bál. Másnap vasárnap délelőtt záró szentmise a szatmárnémeti rk székesegyházban, ebéd és indulás haza.

Mivel a szálláshelyek és a terem befogadó képessége korlátozzák a létszámot, összesen 100 fővel számolunk. Mindenkinek regisztrálnia és a 10 e Ft-os hozzájárulást a Bp-i R. K. Egyetemi és Főiskolai Lelkészség bankszámlaszámára (11100104-90016592-36000001) teljesítenie kell! Először tehát egy levél (egylelkbp@gmail.com-ra, a válasz után utalás... Miután a 40 fős kontingens Bp-ről betelt, már csak várakozó listára fogadunk el jelentkezést utalás nélkül...

Kérlek Titeket, mihamarább jelentkezzetek, mozgassátok csoportotok tagjait, főként a legifjabbakat, és utalással foglaljátok le a helyeteket a köv. nagyon jónak ígérkező KELET-re!

Üdv! István atya